31 Januari

Jag skulle vilja bli någon, någon som folk minns när jag inte finns kvar. En legend...
Då kanske du hade sätt mig på ett annat vis och livet hade varit annorlunda.. Ju mer man tänker på det ju mer är man nöjd med sitt liv som det precis är. Livet som en Emelie.. Det är såna tankar som far runt i mitt huvud, undra vad det kan betyda?!
Har varit på aussieträff light i helgen, så roligt det var. Jag tog tyvärr inte med mig kameran. Men Malena Knutsson tog massa fina bilder som ligger upp på FB för er som vill se. Det var roligt att se aussisar från olika kennlar, det var bla, Easy, Force galaxy, Windedos, Mr Binks, Difloyds, Black zone, Real sugar och sen va det säkert några till..
Har även startat en grupp på FB som heter "aussieägare i södra Sverige"
Fast jag inte är en hejare på FB så tror jag minsann att jag lyckades... Tummen upp för mig! :)

26 Januari

Den röda har blivit stor och har börjat löpa. Hon har blivit en riktigt klängapa som hellst ska vara på en och mysa hela tiden. Gullhunden! Hon sätter sig i knäet och trycker ansiktet mot en så hårt hon bara kan. :)

När vi kom hem till mamma och pappa en dag efter Smira hade varit med på jobbet så fick hon leta upp en träbit i stallet. Typ som uppletande fast det inte var någon ruta och vi hade ett föremål som vi gick ut med, hon jobbade på bra. Emil gömde biten under halmet i en box och då fick hon jobba på, eftersom hon kände doften men hon hittade den inte. Jag gömde den en gång uppe på en brädda och den hittade hon också. Hon tycker det är dö kul.
Idag har hon fått spåra. Eftersom jag har lite svårt för att lägga lite svårare spår till henne så tog jag tag i saken idag och la ett rätt krångligt spår. Massa vinklar hit och dit! och en hel del föremål. Alla föremål i hamn och jag fick hålla emot rätt hårt för att det inte skulle gå i 190. Duktig röd!

Igår var vi och såg på handboll i malmö.
Croatien-Polen och Sverige-Danmark.

Både Kim och Oscar va skadade så de fick vi inte se spela och stjärnan Johan Sjöstrand vilade sig i form till semin!

Det va ett tryck i Malmö arena som heter duga. Danmark drog ifrån, ett tag va det 7 måls skillnad. Det slutade iaf med 3 mål. Men Det va så ortoligt häftigt att se Sverige live igen. Man ser spelarnas minnspel och allt annat som inte kommer med i tv. Lägger upp favoritbilderna från igår..
















21 Januari

Skulle spårat idag men så blev det inte, får ta igen det imorgon istället och på Söndag så klart. Idag när vi skulle ut och gå så flyger det upp en fasan en meter framför Smira och så klart så sticker hon iväg efter den. Tur för henne att hon kom tillbaka efter några sekunder. Då var hon iaf duktig. Minns när Jersey var i den åldern och hon sprang så fort hon fick chansen. Smira ska nog lära sig! :)

Jag hann iaf ta några bilder på henne på promenaden.

En räv bakom varje öra!

Igår kväll fick jag för mig att jag skulle prova på att fotografera månen. Hmm, undra hur man kan lyckas med det eller det kanske behövs någon värstingkamera...


Tränade hann vi också göra en stund ikväll, eftersom det känns som hon är i någon form av bitch period så ställer jag inte så stora krav på henne utan att vi har kul och det är ju det som är huvudsaken! :) För kul har vi även om hon är en lite gangster...

Läste på Lenas FB att hon har börjat tänka till om kennelläger och det vill jag och den röda hemskt gärna! Bara en massa windedos-aussies med sina underbara ägare.. <3

God natt på er! :)

20 Januari

En snabb uppdatering innan det är dags för Sverige-Polen i handboll.

Livet rullar på i all världens fart, hmm, när vi ändå pratar fart så var det precis vad Smira fick i förrgårkväll hemma hos mamma och pappa så där 22.30 när vi skulle köra hem. Så hon springer all världens väg rakt ut i hästhagarna. Gaaaah, mina tårar sprutade och jag var så arg att hon inte kom när jag ropade. Hörde ett nedras pipande en bit bort så jag skyndade mig. Kan ju tillägga att man ser ofta en massa kaniner, rådjur och en och annan grävling här omkring. Efter jag hade hoppat över ett stenjäre och tagtråd och lite annat så hittade jag henne halvt nere mellan två stenar och när jag kom närmare så stack hon ut på åkern och sedan kallade jag en sista gång och då kom hon "nästan" krypandes till mig och la sig framför mig. Jag drog några ramsor för henne att man INTE får göra så sen gick vi till bilen och körde hem.... (Mamma och pappa bor ute på landet som tur väl är)
Dagen  efter så slutade jag tidigare än vanligt så jag tog Smira och gick bort där jag hittade henne kvällen innan och tränade inkallning. Hon kom ihåg att det hade varit något där, men då visste hon att jag va ännu roligare.
I ett sånt här läge känner man sig som värsta sortens hundägare, att man liksom inte ens ska kunna hålla koll på sin hund! Tack till Fia som gav mig några härliga ord när jag kände mig hemsk, "Du är så duktig med Smira<3"
Precis vad man behövde i ett sånt läge.

Idag har hon fått vara med på jobbet och umgåtts med två frallor och en rottis. Hon fick till och med springa lös tillsammans med dessa och hon kom direkt när jag ropade på henne, hon kanske lärde sig ett och annat. Hon avbröt till och med när hon busade med de och kom till mig. Då blir man glad!

Skickade en fråga till 118100, svaret på allt via telefon och sms... Vem är Emelie Johnsson?
118100 tror att Emelie Johnsson är en trevlig och snäll tjej med barnasinnet kvar. Vi tror att hon tycker om formgivning, inredning och att spela fotboll med kompisarna... Jaa kanske inte fotbollen stämde in så bra men annars.


Imorgon blir det spår på förmiddagen och så klämmer vi nog in lite annat smått och gott men mer om det någon annan dag!

15 Januari

En annan sak som är pinsamt, förutom när man tvingas pussa någon på ett bröllop är ju helt klart när man är på väg in från bilen och man trillar. Bland massa hus och folk. Smira tyckte helt klart att jag va dö kul när jag låg på marken och kravlade.

En annan sak som gör att jag börjar tjuta är filmen "pay it forward", har ni sätt den filmen? Jag har kanske sätt filmen 20 gånger och börjar alltid gråta i slutet.



Nog snackat om en annan sak. Idag har vi handlat, gått långrunda, tittat på handboll(Sverige är grymma 38-22, hoppas de går långt), tränat små stunder och några stycken idag, tittat på fångarna på fortet och fika hos Farmor och Farfar. 

Träningen då, vi har tränat positioner, apport, ligga-kvar-när-matte-tränar-med-Betty och så har vi börjat med att hon ska gå på bakbenen. Ja och så har vi tränat lite trix, tass, nosdutt, snurr och lite annat.

Imorgon åker jag, mamma och Barbro ner till Malmö för middag hos morbror med familj och sedan åker vi och ser två matcher i grupp C. Ja så klart handboll! :)


God natt!

14 Januari

Haft det sista styrelsemötet med den nuvarande styrelsen, känns tråkigt att visa ska avgå! :( Man kommer sakna de otroligt mycket. åhhh, tänk att man vill ha det som det alltid har varit. Men nu tar vi nya tag för 2011 och jag känner mig mer laddad än någonsin. Jag fick en fin present av hundungdom, på mitt fina kort stod det:

"Emelie!
Vad skulle vi gjort utan dig?!
Du är en hjältinna som hållt oss flytande under 2010
Du är vår guldklimp<3
Kram SBGs HU"


Själva presenten va ett presentkort på ett spa, hmm, undra om det blir en massage för mig kanske ?!
Gissa om jag började gråta så rörd jag blev. Jisses, jag är en otroligt känslig människa i såna lägen. När allt riktas till mig för något jag har gjort. Phuuhhuu, nu börjar tårarna komma igen. D brukar säga att det är pinsamt att jag är så känslig, jag kan ju sitta och stor tjuta av en film. Men sån är jag! :) Take it or leave it, som man säger!


13 Januari

Nu har det gott några dagar utan blogginlägg, jag får inte falla tillbaka i samma mönster som jag va i under 2010. Skärpning!
Dagarna innehåller mest jobb nu för tiden. Men är ledig lördag, söndag och måndag. Då ska det tränas och ta vara på dagarna. För träna måste vi, eftersom jag planerar in en start i lydnads ettan, inom en snar framtid. Ja och så appellen men den väntar vi att anmäla till tills snön är borta så vi hinner lägga något spår innan dess. Och så får vi börja lite med framförgående, vi har ju börjat att pilla med det lite smått. Och så måste vi träna budföring med en "okänd" mottagare.
Tur att vi älskar att träna tillsammans jag och den där'a galningen!

VM i handboll har dragit igång och Sveriges första match vann de. Så nu hoppas vi att de kommer gå långt, undra om de går lika långt som damerna gjorde. Jag och mamma ska se Frankrike-Tyskland i Kristianstad och sen ska vi se de två lagen som ligger bäst till i grupp c och d i Malmö när de ska mötas om vem som går vidare. Nää, vi är inte jätte stora handbollsfreak. :)

Hundträning och handboll, ja det är la gött! :) Vilken blandning där efter. Phuu!

Jag blev så glad när jag hade inspererat Iana som har Häxa till att apportera en sked. :) Kul! Jag och Smira blir lite rörda, minsann!

Nu ska jag och min tåssiga aussie gå och sova. Natti! :)



10 Januari Del 2

Tränade med Smira när jag hade paus ifrån pappershögarna. Bilderna får tala för sig vad vi gjorde. Samma sak här, bilderna är oredigerade då jag sitter på mamma och pappas dator!
Men det är ju bättre än inget.


Positionsträning framför speglen! Något skitig spegel ser jag i blixtljuset.


Position från sidan.


Träapporten.


Metallen.


Platsliggning.


Buren.

Nu sover hon på mina fötter under skrivbordet. Snuttan! :)

10 Januari Del 1

Kollade igenom kameran och hittade några bilder från vallningen när lillebror var med. Tyvärr va det någon konstig inställning på kameran. Men vi längtar iaf tills vi drar igång med vallningen igen. Se och njut. Direkt från kameran så inget som är redigerat här. (Sitter på mina föräldras dator)


"Matte om du flyttar på dig så fixar jag det?!"


Matte tänker: Hmmm, hur vill jag nu att hon ska gå, så jag står rätt?!

9 Januari

Igår missades det att blogga, men det får man klara sig utan. Igår va det jobb och bröllopsfest. De körde någon paket lek, där man skulle lämna runt ett paket. Så här gick det till: Den första som fick paketet läste på en lapp och då kunde de t.ex. stå ge detta paket till den tjej som har den snyggaste frisyren. D fick paketet och på hans lapp stod det ge detta till den tjej med finast ögon, han ger det till mig. :) På min lapp står det att jag ska ge paketet till den mest bredaxlade killen och överlämna det med en het puss(!!!!). Kan tillägga att detta var D s släkt med en massa kompisar till de. Och eftersom inte D är speciellt bredaxlad så kunde jag ju inte ge det till honom. Haha. Så jag körde ett säkert kort och gav det till morbror Brian. Phuu, vad jag skämdes...
Således kommer jag nog inte gå på bröllop på länge.

Idag har jag haft en slappedag som heter duga. Vi har vilat oss i form. Vi körde iaf lite positionsträning med svängar och vändningar med hjälp av hallspeglen. Nedras så bra det var att ha en spegel att titta i. Medans jag stod och kollade på Smira så duktig hon var så kom jag på, "Undra vad hon gör om jag säger fot och tar ett steg tillbaka?" För er som inte vet så är jag ingen människa som liksom går och funderar på hur saker och ting ska genomföras, utan jag bara gör, går det åt helvete så gör det. Min inställning är HUR SVÅRT KAN DET VA!! Jag tog ett steg bakåt och Smira backar så fint med. Herregud, hon vet vad fot innebär!!!

Vi tränade lite grippande av apport och hålla kvar den också. Alla tre körde vi, trä, metall och tungen(fortfarande på den minsta vikten, 1 kg).


Nä nu måste jag köra och ge djuren mat på jobbet. :)


7 Januari

Idag har varit så otroligt fint väder så jag drog på mig gympadojorna och ett koppel i varje han och så traskade vi iväg. Jag, Smira och Jersey. :) Härlig runda som innebar en massa bus för hundarna och sedan lite koppelgående. När vi nästan va hemma så stod det några meter bort jägare uppradade, hundarna kom direkt när jag kallade in de fast Smira såg lite intresserad ut att jägaren. Så skulle vi ju gå förbi dessa och det tänkte minsann inte Jersey alls göra. En stor farlig rottweiler, jo just det :) Förbi kom vi iaf med två glada hundar med en svans som en helikopter då jägaren va döskoj. När vi kommit några meter bort så drog skotten igång och det reagerade hundarna knappt av men när jägarna gick in i skogen och började tjoa och tjimma alahalahaaaaaa, då trodde nog Smira att de ville busa. Vi traskade vidare och efter en stund så hördes det inte mer, så jag tänkte koppla av men gud vilken tur jag inte gjorde det. För bakom oss kom det minst tio rådjur springandes. SHIIIIS sa det så va de förbi och varken jag eller hundarna hade inte direkt fattat vad som hände. Smira hon kollade på mig och undrade nog mest om hon fick jaga de där som sprang så roligt förbi eller inte. Vi fortsatte vår promenad och efter en liten bit så släppte jag hundarna och de hade nog glömt bort jägarna och rådjuren för de traskade iväg som vanligt. 

När jag skulle köra nu ikväll så lång dimman tätt och på vägen stod det några rådjur och kollade på mig när jag kom körandes. Så tänker jag på vad de har att äta på nu. Hoppas att de har någon mat <3
Nä nu ska jag nog sova, ha en bra helg!
Ser hon inte alldeles spritt språng galen ut?! :)

6 Januari

Idag har man varit ledig, härligt! Har varit så fint med massa snö idag. Idag har vi roat oss åt skidåkning som inte gick så bra då det snöade mest kramsnö och det fastnade under skidorna. Så jag och Smira tog en härlig promenad istället, bara hon och jag! Idag har vi inte tränat något speciellt utan att hon har fått leta upp sin boll i trädgården. En riktig slappedag, ibland är det skönt. Men imorgon får det bli lite träning igen. :)
Några bilder som jag tog idag när hon hämtade sin boll. Och hon kom direkt in och lämnade den. Nöjd matte och nöjd hund då hon fick busa en massa!
Sov gott!

5 Januari

Det är så hemskt! Man ser dagligen på Fb hundar som har sprungit bort. Usch, man kan bara tänka sig hur det skulle kännas om man själv hade råkat ut för det. Stackars de som har råkat ut för något sånt.
Jag minns när min farbrors hund sprang bort under en jakt, och hon kom aldrig tillbaka. Nu när han jagar så har han köpt någon form av sändare så han har koll på vart hundarna är. Smart tycker jag!

Va en vända uppe på klubben innan idag, skottad plan och runt nollan. Härligt väder för lite träning. Livet är bra härligt! :)
Så vad gjorde vi för något då?
Vi tränade fotgående, längre sträckor och några svängar innan belöning.
Vanlig inkallning. Några där vi körde ställande och några ligg. När jag kör detta så har jag en boll bakom henne och så har jag själv en boll. För att hon inte ska veta vart belöningen kommer. 
Läggande, hon la sig sakta första gången, eller ja inte sakta utan lite långsamare än supersnabbt. Så vi busade med bollen och körde några snabba ligg sen blev det super!
Apportering jag slängde ut apporten Smira galopperar ut och travar sakta in. Så när hon greppade apporten så visade jag hennes boll. Detta gjorde jag en gång och sedan blev det galopp in också. Hon greppar den jätte bra och inte ett ända tugg.
Vi har börjat med att hon ska hoppa och trampa på targeten(Tack Lena för tipset) och så får hon belöning. Anledningen till att hon ska trampa är för att hon ska komma en bit bort från hindret.
Jag älskar hennes sätt när hon letar efter saker. Idag hamnade hennes boll i djupare snö än vad hon är hög, TACK lillebror, och hon bara letar vidare, aldrig att den hunden skulle ge upp.

När jag ska plocka fram saker och ta undan så lägger jag henne ner och så får hon ligga där. Även om jag försvinner in i boden för att lämna saker och hämta. Hon är minsann rätt duktig, faktiskt! :)
Vi får väl se om hon sköter sig lika bra när det är massa andra hundar där framöver.

Min trogna läsare Macke som jag jobbar med undrade idag varför jag aldrig skriver något om honom, haha, han är för go. Han tyckte iaf att jag skulle tala om att han hjälpte mig att klippa marsvin och kanin klor idag! Så då var det sagt, eller ja skrivit!



Sköt om er där ute!

Emelie

4 Januari

Livet tuffar på i vanlig ordning och vi har haft inventering på jobbet de två senaste dagarna och det ända jag ser framför mig är hundmatpåsar. I massor! Så mina läsare som är hundägare, vad ger ni era hundar för mat och varför just det ni har? :)


På våra hundar kör vi Eukanuba och alla fyra fungerar bra på det och de älskar det. Jersey den ena Rottweilern hade Royal Canin innan och det funkade bra på henne men sedan bytte vi till Eukanuba på henne också, vilken skillnad, maten varar längre, de håller vikten och vilken päls! För er som inte trivs med ert hundfoder så har ni nog fattat vad jag rekommenderar er. 


När jag gick min första kurs med Smira så gick det en kvinna med en stor hund(glömt vad rasen heter!!)
hon är så härlig och vilken glädje hon sprider. Jag frågade henne hur det gick med träningen och så sa hon så glatt att allt går bra fast man inte kan göra så mycket just nu men att hon längtar tills det drar igång igen. Hennes sätt är verkligen så att man blir glad inombord. Vilken livsglädje.


Annars en annan sak som gör mig glad nu för tiden är när man går med Smira i koppel, hon har kommit på något nytt sätt. Att traska på och verkligen gå och "spänna upp sig", svårt att förklara men man känner sig lycklig i andra änden. Hon är så vacker! 


Vi har faktiskt hunnit med att träna lite idag också. Idag körde vi buren igen och nu vet hon vad "buren" betyder. Vi tränade fotposition, läggande, stegförflyttningar, vändningar, ja en fotträning som heter duga. Hon är grym och det är en ren fröjd att träna med min lilla pärla!


Åh en fråga till? Ni som tränar agility, vilka kontaktfält använder ni?


Sov gott!

3 Januari

Så vad händer nu hos hundelivet,
Vi jobbar på att få bort Smiras ärevarv. Det går bättre och bättre det där. Kör mycket med två bollar och så får hon hämta den ena och så har jag den andra och leker med, då kommer hon som ett skott. Duktiga röd! Som tur är väl att hon inte tar några ärevarv när vi kör apportering. Vi har börjat en del med trä och metallen och så har hon fått prova tungen på det minsta som är ungefär 1 kg. Hon tuggar inte ett dugg på apporterna och hon håller de så fint!


Vi har börjat lite smått med skiftet ligg-sitt och sitt-ligg i fjärren.


Eftersom Betty avskyr sin bur så tänkte jag göra Smiras bur till något roligt och något man vill vara i. Så fram med buren, klickern och godis så började jag klicka in att hon går in i buren, detta testade hon på lite olika sätt, hon gick rakt in, snett in, bakade in o.s.v. Så efter passen med buren så gick hon in och la sig själv i buren och sov gott.


Tänk vad pluttig hon va:)
Hon bara växer mer och mer i mina ögon, både i kroppen och i sättet. <3

Mål 2011

Så nu va det dags för målen 2011. Jag är en person som måste ha mål för att kunna ha en målinriktadträning så därför kör vi dessa här. Jag kommer inte alls bli besviken om vi inte uppnår en del av dessa men skam den som ger sig. 





  • Det största målet är att vi ska ha roligt tillsammans och att hon ska vara frisk.
  • Röntga höft och armbågar och vi hoppas att hon är fri på dessa.
  • Göra MH och på kennelläger(om det blir något sånt, i hope!)
Bruks:
  • Starta Appellklass spår, uppflyttade till lägreklass.
  • Om skotten funkar så en start i lägreklass spår. (Änsålänge fungerar skotten jätte bra då hon inte hör de, haha)
Lydnad:
  • Klara lk 1 med ett första pris.
Agility:
  • Börja köra lite agility när hon är färdigväxt och om hennes resultat på röntgen blir bra.
  • Planerar inte någon start i agilityn men är vi klara så kanske.
Vallning:
  • Vi planerar att dra igång vallningen igen och förhoppningsvis skaffa egna får.
  • Målet är ju helt klart ett godkänt VP men inte för 2011..
Målen beror ju helt på om hon blir en envis tonårig som inte alls vill göra något. Men målen är utifrån hur det känns nu.



Bettys 2010 har innehållit mycket av allt, hon har varit halt, blivit dålig av medicinen och fått ny medicin, varit inlagd hos vet. fått kennelhosta, ja ni hör.
Under 2011 hoppas jag att hon ska få vara frisk och att vi ska bygga upp nya "agilitymuskler". Inga tävlingplaner för Betty utan att vi ska ha roligt med agility och trixträning.
Hennes största uppgift är att vara min följeslagare och hänga med på det som händer och detta älskar hon och tar på största allvar.

Kort och gott om hundarnas mål men mitt mål får väl bli att jag ska bli bättre på att blogga. Jag vet själv hur grymt tråkigt det är med bloggar som knappt uppdateras. Skärpning för min del! Hundarna sköter säkert sitt.

2011 är mer än välkommet!

2010

Kollar tillbaka i bloggen och minns.
Januari, My dog med D, lillebror och Maya. En bild på pappaskippo i aussiemontern(då visste jag dock inte att det va pappan till Smira..) Personalfest på Minas chokladstudio där det va en riktig kock med och visade oss hur vi skulle göra, istället för julklappar till oss anställda så fick chokladstudion ett fadderbarn! Hälsade på hos Annelie på Lojocas kennel för lite aussiemys med 7 veckors bebisar. Åhhh!
Kursdelimma, ledde till att jag höll totalt fem kurser under året jag som hade tänkt max 2 st, det blir inte riktigt som man tänkt sig. Men under 2011 ska jag gå kurs och träna med Smira. Så nu ska hon få all min tid! :)
Februari, Lets dance med Malena, underbar tid på Helens zoo, Smitavalparna föddes och jag va i lycka, åkte iväg på skidsemester. Bloggade dåligt i februari(som vanligt. HAHA)
Mars, Bilder från skidsemester, valparna blev 2 veckor och tågbiljetterna log i brevlådan. Mackans ord om valparna: helt orädda, nyfikna, sociala och lekfulla. så var det dags för mitt besök i valplådan och va underbart det va, Jag minns att jag satt och pratade med Lena om den där röda som alldeles galen. hihi.
April, den 5/4 bestämdes det att den röda skulle heta Windedos Smira (tack Malena för namntipset) så den där röda gangstern skulle bli skåning.
Betty blev 7 år och Zorina blev 10 år. <3
Fick en bädd till Smira av min underbara chef på Helens zoo.
Den 16/4 körde jag och kusin Fia upp till Hälleforsnäs för att hämta hem gangstern, efter några minuter med massa skönsång från Smira så undrade Fia om vi inte skulle vända och lämna tillbaka henne, det va ju 50 mil hem.. Men sedan tystnade hon, hon ville väl bli skåning.
Smira landade fel och sträckte sig, det gick över under en natts vila.
Maj, här togs tillvara på tiden med den röda och hon blev bara mer och mer charmig, min födelsedag, 12 veckor vaccination, massagekurs, Smira skötte sig som den terroristen hon är mot husse.
Juni, Smira växte mest på det ena hållet, uppe på klubben med lillebror, dags för det sista steget i hundmassagen och jag klarade det och blev diplomerad hundmassör. Nemo han flyttade till sin nya familj, och vi fick ett nytillskott Wall-E.
Juli, badmoster och hallonsök. Vi tog vara på sommaren genom mycket bad och bus. Kalasdags för mig lillebror och D.
Augusti, försvann in i bildernas värld, började redigera bilder vilket ledde till en uppesittar kväll. ett inlägg på hur lyckligt lottad jag är över min rödnäsa:
...på hur man letade efter just den där'a hunden som man alltid har drömt om att bli ägare till, den som man så länge letade efter. Alla mejl och telefonsamtal som ligger bakom, och alla kennelbesök och sen helt plötsligt när man har farigt land och rike så finns den där, den kennlen som man så länge letat efter och magen pirrar av lyckorus men också oro att kanske inte just den där'a hunden finns där.. Några månaders väntan och så föds det 6 små liv.. 5 små racerkorvar och en räka.. 5 veckors ålder besöket som jag så länge har väntat på, där satt jag med alla små och var så glad. Minns speciellt att jag sa till Lena att den där lilla röda saken är ju helt från vettet... Ja just det, den där röda utan tantecken... 3 veckor senare sitter jag i bilen påväg hem med just den där'a röda som va helt från vettet.. Sedan den sekunden när hon tittar mig djupt in i ögonen och jag i hennes och en tår rinner ner från min kind, det är den där'a hunden! Min Smira...

Tack Lena och Stig!

Hundarna fick kennelhosta :(
Körde drive in på Bygg-Max för att fixa mig spårpinnar Ala Emelie.
September, det bästa med hela september va att vi provade på vallning för första gången och detta va svårt så in i.. Men nu under 2011 har vi som mål att träna vidare på detta och förhoppningsvis kunna använda vallningen till det ena och andra. Ledsen att jag missade aussielägret. :(
Oktober, valpträff för hela slanten, så fina alla små valparna va och underbart att få träffa pappa Skippo och farmor Mackan jag har längtat att efter att få träffa de. Smiras systrar va otroligt trevliga och hussar och mattar va för underbara. Ledsamt när man måste åka där ifrån. Men vi hoppas på en träff snart igen :)
November, Gammelfarmor Elsa fyllde 95 år. Snön kom och vi passade på att spåra mycket innan snön kom.
December, Nästan så man skäms vad dålig jag varit på att blogga i November och december. Men jag gjorde iaf ett julkort till mina vänner,
2010 har varit ett bra år där man hunnit med att njutit av livet och jobbat mycket. Träffat mycket trevligt folk och haft det bra. Målen för 2011 kommer lite senare idag nu väntar skidorna på mig.

RSS 2.0