26 Januari

Den röda har blivit stor och har börjat löpa. Hon har blivit en riktigt klängapa som hellst ska vara på en och mysa hela tiden. Gullhunden! Hon sätter sig i knäet och trycker ansiktet mot en så hårt hon bara kan. :)

När vi kom hem till mamma och pappa en dag efter Smira hade varit med på jobbet så fick hon leta upp en träbit i stallet. Typ som uppletande fast det inte var någon ruta och vi hade ett föremål som vi gick ut med, hon jobbade på bra. Emil gömde biten under halmet i en box och då fick hon jobba på, eftersom hon kände doften men hon hittade den inte. Jag gömde den en gång uppe på en brädda och den hittade hon också. Hon tycker det är dö kul.
Idag har hon fått spåra. Eftersom jag har lite svårt för att lägga lite svårare spår till henne så tog jag tag i saken idag och la ett rätt krångligt spår. Massa vinklar hit och dit! och en hel del föremål. Alla föremål i hamn och jag fick hålla emot rätt hårt för att det inte skulle gå i 190. Duktig röd!

Igår var vi och såg på handboll i malmö.
Croatien-Polen och Sverige-Danmark.

Både Kim och Oscar va skadade så de fick vi inte se spela och stjärnan Johan Sjöstrand vilade sig i form till semin!

Det va ett tryck i Malmö arena som heter duga. Danmark drog ifrån, ett tag va det 7 måls skillnad. Det slutade iaf med 3 mål. Men Det va så ortoligt häftigt att se Sverige live igen. Man ser spelarnas minnspel och allt annat som inte kommer med i tv. Lägger upp favoritbilderna från igår..
















Kommentarer
Postat av: Jessica, storpudel & aussie

Åh vilken snygg aussie du har, älskar de som är sådär brun/röda!

2011-01-28 @ 17:55:45
URL: http://storpudeln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0