24 maj.

Idag är det min födelsedag och jag ska unna mig en riktig kladdig hemmalagad kladdkaka:) Mums..

Allt far iväg i 190 och tiden går så fort, vet inte var man ska börja. Hmm, Stockholmsresan låter bra!
Den 16 maj bar det av mot den stora staden. Smira va hemma för att terrosera husse och det gjorde hon, mer än vad husse hade önskat ;)
Tåget var två timmar försenat, vi va på plats strax efter elva och måndag morgon väntade det ett teorietiskt prov. Provet gick "nog" bra. Får veta resultatet nu i veckan. Annars har vi lärt oss en massa nytt om våra älskade vänner, även mer om mentalitet och rehab! Intressant... Bara några veckor kvar tills man kan kalla sig diplomerad hundmassör, fint ska det va!
Vi va hemma runt halv elva på tordagen och jag tror bestämt att jag inte hade klarat mig en minut längre utan min familj och hundar.

Över till den där lilla bitande rödräven, från att ha varit en söt liten brunbjörn till en minst sagt långbent rödräv(som min pappa så snällt kallar henne). Vad hände?
Hon har hunnit bli 13 veckor och fått sin 12 veckors vaccination, hon skötte sig duktig hos veterinären inte ens ett litet pip. Veterinären kände även igenom henne för jag tycker hon ser så otroligt spinkig ut. Min veterinär tyckte hon såg fin ut! Hon har försökt kladda lite med maten men nu har hon skärpt till sig och äter bra.
Hon vägde nätta 6,3 kg.
Spåra har vi också provat några gånger, tycker det går bättre och bättre.
Varit med uppe på klubben och fått träna på kontakt och passivitet och även kunna gå fint i kopplet. Duktiga Smira!
Smira har också spanat på får, grannens hästar och långhåriga, prickiga, bruna och vita kor.


Smira idag, 24 maj.

Smira den 7 maj, vilken skillnad?



Avslutar med en bild på min älskade avfälda Betty <3




Dags att dra, kladdkakan är klar!


2 maj

Nu äntligen har jag hittat laddaren till systemkameran. Av någon konstig anledning låg den i Daniels bil. Undra hur den har hamnat där?! Så idag har vi fotot lite, och varit ute i det härliga vädret. Tacka vet jag våren! 
Hemma hos mina föräldrar har jag och min lillebror två stycken crossar och idag körde jag den ena, det var säkert några år sen sist. Men så roligt det var! Det pirrar gott i magen när man känner vinden fara förbi och flugor i ögonen. Jag tror minsann jag ska fundera på om jag ska ta tungmotorcykelkörkort, det tål att tänkas på. 

Med Smira går allt toppen, hennes nya bästis är Jersey. Smira går fint i kopplet nu, hon kommer när man kallar(oftast iaf..), hon vill leka och kampa mycket, har fin kontakt med mig och så är hon ju alldeles underbar min rödnäsa! Fast hon har sylvassa tänder och bitas det kan hon. 

Igår va vi på ett ställe som heter Kjugekull där vi gick en bit för att sedan grilla korv och hamburgare. Mysigt! Efter det skulle så klart grabbarna klättra, det gick så där och Smira undrade vad de sysslade med. Även här skötte hon sig med bravur!

Nu kommer jag dock inte på mer att skriva så får bli några bilder efter dagens påhitt:


Vadå, vad är det för fel på mina öron!;)


Underbar.


Älskar denna bilden<3


Zorina älskar att rulla sig i nyklippt gräs!


Jersey.


Lite dålig kvalite, men de rör ju sig så snabbt. Mina underbaringar kramas! 


Min långbenta rödnäsa!


Världens bästa Betty<3 hon är så vacker!





Nu ska jag fortsätta med pappas bokföring, ha en bra söndag!

RSS 2.0