13 Juni

Ojoj, två inlägg på en vecka, IMPONERANDE! :D
Denna helgen har det varit full fart och imorgon börjar jag på mitt sommarjobb. :) Härligt!
Idag har jag hunnit med två kursen, "barn med hund" avslutning och sedan nybörjaragility. En mycket trevlig dag, men nu är jag helt slut och lär snart somna. Några bilder från avslutningen idag på mina underbara kursare, kommer sakna dem. 



Smiras spann!


Nitro, är han inte vacker Fia?!

Nytillskottet Wall-E!


Sov gott på er! :)

8 Juni

Vart tar den här tiden vägen?! Livet bara far förbi med en aussie ju och snart är min lilla stjärna 4 månader.
Betty har varit dålig, antagligen blev hon dålig av en medicin som hon fick för en vätskeansamling i bogleden. Så det satt sig på bukspotskörtlen men nu känns hon bra igen. Speciall mat i 2 månader som ska vara snäll mot magen :)

Smira däremot är hur pigg och glad som hellst, förutom när hon har fått använda huvudet. Då minsann är det inte så mycket med henne. Hela tiden så utvecklas hon och hon lär sig nya saker hela tiden. Växer gör hon också mest dock på det ena hållet. ;) undra om ni kan gissa? Stefan och Lena lär nog förstå vart jag vill komma...
Kurs med Smira blir det antagligen inte förrän till hösten då klubben inte har någon valpkurs förrän då, fast vi kommer antagligen hoppa över den och gå på fortsättning, då min lillebror är utbildad och nedrans så duktig på det där. Så idag har vi haft vårt första "kurstillfälle". Smira har ju varit med uppe på klubben rätt många gånger innan, men idag fick hon liksom vara lite delaktig. Vi tränade på att gå fint i kopplet, gå lös vid mig, kontaktövningar, kamp, sitt, ligg, sitt-stanna, ligg-stanna och "inkallning". Även en massa passivitet när hennes bästa kompis rottisen Jersey tränade. Jag säger som min pappa sa till mig för en stund sen: Den där skabbräven kommer bli en trevlig hund.
Smira har också badat och simmat men det fick jag ingen bild på tyvärr då jag själv badade. :)

Foton från vår trevliga dag:





 

Sen har vår älskade Nemo flyttat ner till Brösarp, så innan han åkte blev det några bilder på honom..

Till vänster: Fina Chippen. Till höger: Nitro med Stich i bakrunden.

Får lägga in foto på nyförvarvet Wall-E en annan dag.

 

Ha dé!

 


RSS 2.0