Snö..

lägger ut några bilder på den lilla linslusen Smira och en på Betty(hon ville dock inte gärna vara med).
Stå bilderna tog jag minsann utan assistans, hon va så duktig på att stå kvar. Fast jag tog massa bilder på henne. Se och njut:
Jag verkligen älskar mina underbara hundar, man är lyckligt lottad som få vara ägare till de underbaringarna <3

Min fina lilla tjej..

.. som inte är så liten längre. Satt och kollade på lite bilder sen hon va jätte liten. Se själva:


(Fotot lånat av Mackan, 7 veckor är hon på bilden)

Nu har vi fått snö här nere i söder också. Är härligt! Smira älskar snön, vilket litet snömonster jag har fått tag i. Bilder på det kommer nog imorgon, för kameran befinner sig lååångt bort. Närmare bestämt i Egypten med mamma, pappa och lillebror. Jag åkte på att vara djurvakt, och det är inte fy skam inte. :)

Så vad har nu hänt sedan sist(funderar och kollar på facebook haha, bra att ha FB ibland för det är mycket lättare att uppdatera där än i bloggen och nu kan jag kolla tillbaka och skriva här vad som har hänt.)

"Om det står en rottweiler ivägen så hoppar man över" säger Smira och det va precis vad hon gjorde. Haha, det skulle man vilja ha på bild.

Hemmagjord pizza, fylletaxi och myskväll. Fylletaxi va väl det minst roliga av de tre sakerna, två spyr, en är kaxig och en vill slå den kaxige. USCH!! Josse påminde mig om hur vi var när vi var yngre, men det har vi iiinget minne av.

Inspererad av farmor Mackan att lära Smira gå runt någonting, ex. en stol. Så det har vi tränat på och Smira springer full fart och sedan runt även om vi står en bit ifrån. Duktiga rö'ing!

Satt upp agilityhinder på gräsmattan(innan snön kom) och tränade med Betty, en laddad svart visste precis vad hon gjorde. Smira fick ligga tio meter bort, LÖS, TYST och STILLA! Och där låg hon..

"Vad hände med Smiras pälslösa svans", poff sa det så fanns de lång brun päls, och byxor har hon också fått. Undra bara om hon kommer få på resten av kroppen...

Gick långpromenad på berget i ösregn, vi va blötta och glada. Hur nu det hänger ihop!

 

Nattade hästarna och tränade fotposition och ingångar i stallet med Smira. Detta tyckte hon va kul. (dålig bild men jag ville ju visa vad söt hon är.)

Funderar och antecknar vad vi har för mål 2011, målen kommer komma upp här framöver! :)

 

Så till igår innan jag skulle sova:

Låg och funderade på när mamma sa:

"om min farmor hade levt så hade hon varit så stolt över dig Emelie!" Mammas farmor va en lika hundgalen människa som jag är! ♥

Tänk om jag hade träffat mammas farmor, jag tror vi hade gillat varandra.

 

Så där ja, bilder på snömonstret kommer...


Bhu..

Vet att det är en evighet sen som jag bloggade men har haft fullt upp och fritiden som har funnits har ägnats åt mys med familjen, hundarna och hundträning. :) Kopplade in kameran ikväll för att se på bilderna sen valpträffen, så lite dator tid har jag haft de senaste veckorna. Tur man äger en iPhone så man kan ha lite koll på vad som händer i internetvärlden... 

Klippte iaf ihop två kollage från valpträffen, se och njut på vackra och härliga hundar:

Mamma och pappa!



Våra små "valpar"


Har ju gått en tävlingsförarekurs och idag va första gången för det nya träningsgänget att träna, Smira fick lite fotövningar. Detta är ju jätte nyttigt när det är flera ögon än två som tittar på en och ger en tips och som är störning! :) De tyckte iaf att Smira va en liten pärla, vilken glädje, vilken lycka, vilken utstrålning, vilket go. Vilken HUND!


Gammelfarmor Elsa har fyllt år och så klart var vi på plats för att fira hennes 95 års dag.




Avslutar med en favorit i repris, Smiras härliga fokus!


MYCKET som är härligt nu för tiden...

RSS 2.0