Gaah...

... jag är verkligen urkass på att fixa designen på bloggen, har inte tagit tag i det innan för jag inte haft en aning om hur man gjorde...(undra om jag var närvarande på mina hemsidedesign lektioner, känns inte så) men nu har jag börjat fatta, så nu har jag lite att pyssla med. Men såhär får det va ett tag framöver :)
Jaha, vad har vi då gjort sedan sist?

Vi har gått en dagskurs för Anna Lindelöf, vilken härlig tjej. Där gick vi igenom lydnads klass 3 och elit moment och Smira fick testa på hoppet, vittringappoterig(?!), och rutan, även sittande i grupp och platsliggning med de andra hundarna. Smira visade upp sig från sin bra sida förutom när hon skulle hämta en boll och ville ta ett ärovarv innan hon kom till mig. Så nu tränar vi avlämning och att det är kuuuul att leka med matte. Har väl varit lite väl bortskämd med att hon alltid har kommit med saker innan till mig. Så det tränar vi på! Jag blev så taggade av denna dagen så jag provade att köra lite stegförflyttningar till höger och hon följde mig så fint, hon log verkligen kvar i position(alltså hon förflyttade sig i sidleds utan att bli sne). Lena kommenterade på FB att hon tyckte om att jag testar mig fram, det är bara att tänka: Hur svårt kan det va!

Annars så tränar vi mest inne, tänk att idag har det varit -12, det är kallt! Körde apportering med Smira och Jersey igår. De appoterade en sked och medans den ena fick träna fick den andra titta på. De är några riktiga pärlor!

Idag va det dags för att göra ett julkort, har aldrig gjort något innan och då va det bara ut med hundar och kamera. :) Varför inte Smira och Jersey har täcke på sig är för att dessa små monster springer och biter i varandra.. Så de fick va utan..(det är inte så farligt som det låter)
Om jag inte bloggar innan Jul, så God jul på er! :)

God Jul och Gott Nytt År!


RSS 2.0