31 Januari

Nu har det gått hela tre veckor sen jag skrev i min blogg.
Har haft så mycket trevligt att göra, har ju börjat på Helens Zoo och det är så roligt. Jag trivs super bra, kommer bli jobbigt när jag inte ska vara där mer.

Vad har mer hänt sen sist då?
Jag har drabbats av en förkylning som hela tiden går upp och ner. Men det överlever man. :)

Lillebror har införskaffat sig en baggen sele till oss människor, så nu drar Jersey oss när vi åker skidor. Det är väldigt bra träning för henne. Vilken lycka att se henne när hon arbetar framför en i spåren, sötnöten då!

I fredes var jag med Malena uppe hos hennes uppfödare och gosade med 7 veckors Aussie valpar, det var bland det sötaste jag har sätt. Tack Annelie för att jag fick följa med!

Igår var vi och bowlade med Daniels morbror och småsyskon. Efter bowling åt vi mat på Black & White. Mycket trevlig kväll. :)

Jag hann också med ett besök hos underbara Kamilla, Niklas och Moa. För även här lite valpmys. Men denna gången var det med deras finska lapphund. Varför är alla valpar så fruktansvärt söta??
Jag längtar tills jag har en egen liten valp som jag kan mysa med. 

Lilla Betty mår bra, hon följer vissa dagar med till Helens Zoo och ibland får hon vara hemma hos rottisarna. Just nu ligger hon och tuggar på ett ben och har det allmänt bra. Min lilla skrutta!

Avslutar med två bilder på kusin Vilma hos farmor och farfar.


Så fina ögon..

Jag vet inte vad jag ska göra, kommer jag hinna hålla två kurser i vår. Jag ska hålla "barn med hund" iaf, sen eftersom ingen annan i klubben verkar vilja hålla "agilityfortsättning". Så funderar jag på om man skulle kunna hålla "barn med hund" nu när vi ändå inte kan ha någon agilitykurs. Så skulle jag kunna vara klar med "barn med hund" när agilityn ska igång. Det är en bra fråga. MEN om en liten valp ska komma in i mitt liv så vill jag inte hålla någon kurs i sommar eller i höst. Får se hur det blir med kurserna...

Ha en trevlig kväll alla trevliga människor.

10/1

Det har redan gått 10 dagar av 2010. Shit vad dagarna går. Jag har hunnit med ett och annat sen sist.
I torsdes var jag bjuden till Amina, det väntades personalfest. Jag måste säga att det var väldigt trevligt. Det fanns en riktigt kock på plats som skulle hjälpa oss att laga maten, han hade bestämt vad vi skulle göra och så fick vi göra den. Jag och Amina hade ansvaret av efterrätten som var, citron?!(har tappat ordet, det var iaf med citron kräm blandat med maräng"deg") som man sedan satt in i ugnen. Till det hade vi gjort egen vitchokladglass. MUMS! Jag som älskar glass. Istället för någon julklapp så fick Minas chokladstudio ett fadderbarn. 


Efterrätten med min dåliga mobilkamera. 


Ryssberget på långpromenad innan snön kom tillbaka. 


Lillebror och Mamma.

Idag var jag, Lillebror, Maya och D uppe på MyDog. Så roligt vi har haft. Mycket fina hundar och grattis till Sabina och Addi som kammade hem priset som årets nybörjare ungdom i agility, på väldigt höga poäng. Super grattis till er. Ni är farliga. :)

Vid aussiemontern kunde jag nog skåda en bild av fyra stycken vara på snygga Skippo. Han är verkligen ett riktigt ögongodis. :) Tre veckor har gått och jag väntar spänt på om det finns några små liv i Smitas mage. HOPPAS!

När vi kom hem läste D på Kristianstadbladet att två bilar hade krockat med en älg på väg 21 utanför Önnestad ungefär, 17.15. Vilket hade lätt till trafikstop och vid 18.00 hade trafiken rullat på igen. Vi passerade Önnestad ungefär 18.20. Tänk så mycket som kan hända!

Dagen har lät till en otroligt skitig Golf IV av allt salt på vägarna, har spolat upp nästan 8 liter spolarvätska för att överhuvudtaget kunnat se ut, köpt dubbelt av p-biljett, mitt första försök ledde till att jag inte fick någon biljett, andra försöktet ledde till att det ploppade ut två biljetter.. Glad gubbe efter mig fick den ena. :) Skådade massor av bilar som hade fått p-böter, glad som inte va en av dem.. 


Nu ska vi minsann kolla på tv och sen sova:)

2010..

Nu är snart år 2010s första dag slut :P Kvällen igår var vi hemma hos mamma och pappa. Där även farmor och farfar var. Det var skönt att bara ta det lugnt tänka på djuren. En super mysigt kväll, precis så jag ville spendera mina sista timmar av 2009. UNDERBART ;) Nu ska man börja lära sig att skriva 2010 på alla papper och så. Men det ska vi nog klara. Jag måste säga att jag inte är så duktig på nyårslöften och sånt, men jag har ett löfte iaf. Det är att jag ska gå minst en lång runda varje dag, minst 3-4 ggr per vecka uppe på berget. Jag har de senaste månaderna varit väldigt duktigt på detta, men lika bra att fortsätta med det. Det är träning inför min resa framöver, jag vill fjällvandra. :)

Idag har jag tagit det lugnt och gått en långpromenad med mamma, Jersey och Betty på Ryssberget. Riktigt mysigt. MEN jag slapp inte undan min "mardrömsbacke", men det blir förhoppningsvis bättre och bättre. 

Tänkte bjuda på några bilder från julaftonen med min släkt där jag inte var med:


Farmor och kusin Vilma kollar på tv. 


Minstingarna av kusinskaran. Vilma & Erik.


Erik täcker dörröppningen. 


När jag och lillebror spelade. :)

Vi har ju fått minusgrader här nere. Så idag upptäckte mamma och Emil att vattenkoppen i den ena hästhagen läckte. Det är lyckats bli ett häftigt "konstvärk". 


Det är vattenkoppen som döljer sig där bak. :)


Ville visa hur hög den va, så lillebror som är 1,85 m fick stå bakom.


Coola små knoppar av is, såg ut som små svampar.


Så häftigt.


Undra hur länge det har stått där och läckt, det var en stor "pöl". Vi är inte så ofta i den hagen eftersom det är hästarnas sommarhage.

Nej, nu är det dags att sova. Imorgon väntar en långpromenad med min älskade mardrömsbacke.
Sov gott :)

RSS 2.0