Hallonsök:)

Källa
På promenaden efter jobbet idag så gick vi uppe på berget, det kryllade av hallon över allt. Det var så det luktade hallon när man gick förbi stora buskar. och goda var de också minsann. Smira fick smaka på en som jag gav henne och sen stod hon en lång stund och åt från buskarna. När matte tyckte det räckte så gick vi vidare och helt plötsligt sprang hon in en bit i skogen och där va det hallon. Detta gjorde hon några gånger under promenaden. Söta rödnäsan! Det ända negativa med detta måste ju helt klart vara att hon äter upp hallonen, så vet inte om det lönar sig med något hallonsök här inte. ;)

Kommentarer
Postat av: Lina

Hallon!<3

2010-07-28 @ 21:54:08
Postat av: Sigrid

Trillade in i din blogg av en tillfällighet och måste bara säga att det är en grymt söt liten aussietjej du har! Kanske faller jag lite extra för att hon påminner lite om min äldsta kelpie som ung, fast med lite längre päls och vippöron då. ;)



Ha det fint!

2010-07-29 @ 19:45:37
URL: http://www.kajko.nu
Postat av: Ozzy & Sara

Matte Sara skriver:

Har inte följt din blogg, men den verkar väldigt rolig :) Smira är en riktig liten gullunge ju!! :D Lite speciellt att två raser kallas Aussie..Har inte tänkt på det förut.

2010-08-09 @ 11:10:09
URL: http://bossozz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0